Перейти до вмісту

Політика конфіденційності для Top10Supps

Прокрутіть вниз для нашої політики конфіденційності

Ваші питання конфіденційності

Місія Top10Supps полягає в тому, щоб служити вашим найнадійнішим джерелом доповнення на шляху вашого здоров'я та здоров'я. Коли ви користуєтесь нашими послугами, ви довіряєте нам вашу інформацію; ми не сприймаємо цю відповідальність легко. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб захистити його, пообіцяємо бути повністю прозорими, зрозуміти так, щоб ви могли контролювати.

Ця Політика конфіденційності застосовується, коли Ви користуєтесь нашими Послугами (описані нижче). Він призначений для того, щоб ви зрозуміли, яку інформацію ми збираємо, чому ми її збираємо, і як ви маєте право висловлювати свою думку, звертаючись до запитів.

Ефективний: травень 23, 2019


зміст

введення

Top10Supps.com та / або Top10Supplements.com ("us", "we" або "our") використовує https://top10supps.com та / або https://top10supps.com веб-сайт (далі - "Служба").

Ви можете скористатися нашим веб-сайтом різними способами, не входячи в обліковий запис або створюючи його. Наприклад, ви можете переглянути наші найпопулярніші рейтинги доповнення, переглянути їх усі, прочитати огляди окремих продуктів, знайти доповнення за категоріями та / або за цілями.

Ми використовуємо ваші дані, щоб надати та покращити службу.

Користуючись послугою, ви погоджуєтеся на збір та використання інформації відповідно до цієї політики.

Визначення

Щоб краще зрозуміти, що ви читаєте, нижче наведено визначення ключових термінів, які використовуються в цій політиці конфіденційності та в наших Загальних положеннях та умовах (якщо не визначено інше); Якщо у Вас виникли питання, будь ласка Зв'яжіться з нами.

партнери

В онлайн-роздрібній торгівлі приналежність поширена в маркетингу та продажу. В основному це означає, що хтось, кажуть Amazon, має веб-сайт, де вони продають товари, і вони платять комісію іншим особам, які відправляють їх покупцям. Тому, коли ви натискаєте посилання Amazon з нашого сайту і купуєте там щось, ми отримуємо плату (зазвичай близько 4%).

Щоб бути зрозумілим, філія НЕ є частиною компанії, з якою вона є філією. Саме так ми можемо залишатися незалежними і об'єктивними в наших поглядах. Читайте наші розкриття повної партнерської діяльності для отримання додаткової інформації та списку партнерських програм, в яких ми беремо участь.

Алгоритм

Процес або набір правил, за якими виконується комп'ютер при виконанні операцій з вирішення проблем.

Веб-сховище браузера

За допомогою технології, яка називається HTML 5, це дозволяє веб-сайтам захоплювати та зберігати дані в браузері на пристрої. При використанні в режимі "локальне зберігання", він дозволяє зберігати дані через сеанси. Це дозволяє отримувати дані навіть після закриття та повторного відкриття веб-переглядача. Безсумнівно, ви зіткнулися з цим у "Відновлення вкладки" особливість браузерів.

печиво

Файл cookie - це невеликий файл, що містить рядок символів, який надсилається на ваш комп'ютер під час відвідування веб-сайту. Коли ви знову відвідуєте сайт, файл cookie дозволяє цьому сайту розпізнавати ваш веб-переглядач. Файли cookie можуть не тільки зберігати ваші налаштування та іншу інформацію. Деякі люди стверджують, що файли cookie допомагають забезпечити більш плавний досвід перегляду.

Якщо ви не є одним із цих користувачів, ви можете налаштувати веб-переглядач, щоб він відмовився від усіх файлів cookie, або повідомити, коли надсилається файл cookie. Пам'ятайте, що деякі веб-функції або служби можуть не працювати належним чином без використання файлів cookie.

Контролер даних

Контролер даних - це фізична або юридична особа, яка (або окремо, або спільно, або спільно з іншими особами) визначає цілі та спосіб, в якому будь-яка особиста інформація є або має бути оброблена. Для цілей цієї Політики конфіденційності ми є Контролером даних Ваших Персональних Даних.

Обробники даних (або постачальники послуг)

Процесор обробки даних (або постачальник послуг) - це будь-яка фізична або юридична особа, яка обробляє дані від імені контролера даних. Ми можемо використовувати послуги різних постачальників послуг, щоб ефективніше обробляти ваші дані.

Предмет даних (або користувач)

Це б ви. Визначається як будь-яка жива особа, яка використовує нашу Службу і є предметом персональних даних.

Пристрій

Пристрій - це комп'ютер, який можна використовувати для доступу до послуг. Приклади включають настільні комп'ютери, смартфони, смарт-динаміки та планшети - всі розглянуті пристрої.

IP-адреса

Це цифрові адреси ваших пристроїв. Кожному пристрою, підключеному до Інтернету, присвоюється номер, відомий як адреса Інтернет-протоколу (IP). Він часто використовується для визначення місця, з якого пристрій здійснює доступ до Інтернету.

Інформація, що не може ідентифікувати особу (не-PII)

Це інформація, яка записується про користувачів, щоб вона більше не відображала або не посилалася на індивідуально ідентифікованого користувача.

Більша частина інформації, яку ми збираємо, підпадає під цю категорію. За винятком адрес електронної пошти, і якщо ви не залишаєте будь-яку особисту інформацію в коментарях; або якщо ви не є учасником, який погодився поділитися своєю біографією, ми зазвичай не можемо сказати нічого про вас.

Персональна інформація

Це інформація, яку ви надаєте нам, яка особисто ідентифікує вас, наприклад ваше ім'я, адресу електронної пошти або інші дані, які ви залишаєте на нашому сайті, і які можуть бути використані для вашої ідентифікації.

реферер URL

Уніфікований інформаційний ресурс, тобто URL-адреса реферала, це інформація, яка передається веб-сторінці призначення веб-переглядачем, зазвичай, коли ви натискаєте посилання на цю сторінку. URL-адреса реферала містить URL-адресу останньої веб-сторінки, яку відвідав веб-переглядач.

Чутлива особиста інформація

Це стосується таких питань, як конфіденційні медичні факти, расове чи етнічне походження, політичні чи релігійні переконання або сексуальність.

Журнали серверів

Як і у випадку з більшістю веб-сайтів, які ви відвідуєте щодня, наш сервіс автоматично записує запити сторінок, зроблені під час відвідування наших сайтів. Ці "журнали серверів" зазвичай включають дату і час запиту, ваш веб-запит, IP-адресу, тип веб-переглядача, мову веб-переглядача та один або кілька файлів cookie, які можуть однозначно ідентифікувати ваш веб-переглядач.

Унікальні ідентифікатори

Це рядок символів, який можна використовувати для однозначної ідентифікації веб-переглядача, програми або пристрою. Різні різні по тому, наскільки вони постійними, чи можуть вони бути скинуті користувачами, і як вони можуть бути доступні. Вони використовуються для різних цілей, від безпеки та шахрайства до запам'ятовування ваших уподобань та надання персоналізованих оголошень.

Наприклад, унікальні ідентифікатори, що зберігаються у файлах cookie, допомагають сайтам відображати вміст у вашому веб-переглядачі на потрібній вам мові.

Інформація Top10Supps збирає


Ми збираємо кілька різних типів інформації для різних цілей, щоб забезпечити та покращити нашу службу.

Ми хочемо, щоб ви зрозуміли, які саме дані і чому.

Спочатку скажімо, що ми НЕ збираємо. Ми не запитуємо чи обробляємо:

  • Раса або етнічне походження
  • Політичні погляди
  • Релігійні чи філософські переконання
  • Членство в профспілках
  • Генетичні або біометричні дані
  • Здоров'я або смертність
  • Статеве життя або сексуальна орієнтація

Персональна інформація

Під час використання нашої Служби, ми можемо попросити Вас надати нам певну особисту інформацію, яка може бути використана для зв'язку або ідентифікації Вашої особи ("Персональні дані"). Інформація, що ідентифікує особу, може включати, але не обмежується:

  • Адреса електронної пошти
  • Файли cookie та дані про використання

Ми можемо використовувати вашу особисту інформацію, щоб зв'язатися з вами з інформаційних бюлетенів, маркетингових або рекламних матеріалів та іншої інформації, яка може бути цікава для вас. Ви можете відмовитися від отримання будь-яких або всіх цих повідомлень від нас, перейшовши за посиланням для скасування підписки або інструкціями, наданими в будь-якому електронному листі, який ми надсилаємо.

Унікальні ідентифікатори

Ми також можемо збирати інформацію про те, як доступ до Служби та її використання ("Дані про використання"). Ці дані про використання можуть містити таку інформацію, як адреса Інтернет-протоколу комп'ютера (наприклад, IP-адреса), тип веб-переглядача, версія веб-переглядача, сторінки нашої служби, які ви відвідуєте, час і дату вашого відвідування, час, витрачений на ці сторінки, унікальний ідентифікаторів пристроїв та інших діагностичних даних для звітів про аварійне завершення роботи та діяльності системи.

Печиво та дані відстеження

Ми використовуємо файли cookie та подібні технології відстеження, щоб відстежувати діяльність нашої Служби, і зберігаємо певну інформацію. Інші технології відстеження, які також можуть бути використані, є маяками, тегами та скриптами для збору та відстеження інформації, а також для вдосконалення та аналізу нашої служби.

Ви можете наказати своєму веб-переглядачу відмовитися від всіх файлів cookie або вказати, коли файли cookie надсилаються. Однак, якщо ви не приймаєте файли cookie, ви не зможете користуватися деякими частинами нашої Служби.

Приклади файлів "Cookies" ми використовуємо:

  • Файли сеансу: Ми використовуємо їх для керування нашою службою.
  • Файли cookie: Ми використовуємо їх для запам'ятовування Ваших уподобань і різних налаштувань.
  • Безпека Cookies. Ми використовуємо їх для цілей безпеки.

Чому Top10Supps збирає дані


Ми використовуємо зібрані дані для різних цілей у прагненні до будівництва та пропонуємо кращий сервіс для наших відвідувачів.

Ось кілька способів використання даних, які ми збираємо:

  • Забезпечити та підтримувати нашу Службу
  • Повідомляти вас про зміни в нашій Службі
  • Щоб дозволити вам брати участь у інтерактивних функціях нашого Сервісу, коли ви вирішите це зробити
  • Для спілкування з Вами та / або надання підтримки
  • Збирати аналіз чи ціну інформацію, щоб ми могли вдосконалити нашу Службу
  • Контролювати використання нашої Служби та вимірювати продуктивність
  • Виявлення, запобігання та вирішення технічних проблем
  • Надати вам новини, спеціальні пропозиції та загальну інформацію про інші товари, послуги та події, які ми пропонуємо, подібні до тих, що ви вже придбали чи запитували, якщо ви не вирішили не отримувати таку інформацію

Загальні положення про захист даних ЄС та ЄЕЗ (GDPR)


Мета GDPR - захистити конфіденційність і особисту інформацію резидентів ЄС.

Якщо ви з Європейського Союзу (ЄС) або Європейської економічної зони (EEA), Top10Supps.com правова основа для збору та використання особистої інформації, описаної в цій Політиці конфіденційності, залежить від особистої інформації, яку ми збираємо, та конкретного контексту, в якому ми зібрати його.

Top10Supps.com може обробляти вашу особисту інформацію, оскільки:

  • Ми повинні виконати з вами контракт
  • Ви дали нам дозвіл на це
  • Переробка відповідає нашим законним інтересам, і це не перевищує ваші права
  • Згідно з законом

Ми не використовуємо персональну інформацію для автоматичного рішення.

Ваші права в рамках GDPR

Як резидент Європейської економічної зони (ЄЕЗ), ви маєте певні права на захист даних. Top10Supps.com прагне вжити розумних кроків, щоб дозволити вам виправити, змінити, видалити або обмежити використання ваших особистих даних.

Якщо ви хочете отримувати інформацію про те, які особисті дані ми маємо відносно вас, і якщо ви хочете, щоб його було видалено з наших систем, зв'яжіться з нами.

За певних обставин у вас є такі права захисту даних:

  • Право доступу, оновлення або видалення інформації, яку ми маємо про вас: Кожного разу, коли це стає можливим, ви можете отримати доступ, оновлювати чи вимагати видалення ваших особистих даних безпосередньо в розділі налаштувань вашого облікового запису. Якщо ви не можете виконати ці дії самостійно, будь ласка, зв'яжіться з нами, щоб допомогти вам.
  • Право виправлення: Ви маєте право виправити інформацію, якщо ця інформація є неточною або неповною.
  • Право на об'єкт: Ви маєте право заперечувати проти нашої обробки Ваших Особистих даних.
  • Право обмеження: Ви маєте право вимагати обмеження обробки вашої особистої інформації.
  • Право на портативність даних: Ви маєте право надати копію інформації, яку ми маємо у вас, у структурованому, машинозчитуваному та широко використовуваному форматі.
  • Право на зняття згоди: Ви також маєте право відкликати свою згоду в будь-який час, коли Top10Supps.com покладається на вашу згоду на обробку вашої особистої інформації.

Зверніть увагу, що ми можемо попросити вас підтвердити свою особу, перш ніж відповідати на такі запити.

Ви маєте право подати скаргу до Адміністрації захисту даних про нашу колекцію та використання Ваших Особистих даних. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до місцевого органу з питань захисту даних у Європейській економічній зоні (ЄЕП).

Попереду ви дізнаєтеся більше про те, як саме оброблятимуться ваші особисті дані, наскільки це стосується збереження та передачі.

Як довго зберігає дані Top10Supps


За винятком особистих коментарів на наших посадах, адреси електронної пошти або імені, які ви поділили з нами під час підписки, а також інформація про наших учасників та редакторів, ми не зберігаємо жодних даних особисто. Більшість з них здійснюється за допомогою служб, які ми використовуємо як Google Analytics і Aweber.

Top10Supps.com зберігатиме вашу особисту інформацію тільки на строк, необхідний для цілей, викладених у цій політиці конфіденційності. Ми зберігатимемо та використовуватимемо Вашу особисту інформацію в межах, необхідних для виконання наших юридичних зобов'язань (наприклад, якщо ми зобов'язані зберігати ваші дані для дотримання чинного законодавства), вирішувати суперечки та виконувати наші юридичні угоди та політику.

Top10Supps.com також зберігатиме дані використання для цілей внутрішнього аналізу. Дані про використання зазвичай зберігаються протягом більш короткого періоду часу, за винятком випадків, коли ці дані використовуються для посилення безпеки або для поліпшення функціональності нашої Служби, або ми юридично зобов'язані зберігати ці дані на більш тривалий час.

Щоб бути видаленим з нашого списку електронної пошти, або щоб ваші коментарі були видалені, або видалити профіль вашого учасника, будь ласка Зв'яжіться з нами і ми шукатимемо та видалятимемо відповідні дані, якщо це можливо.

Обмін інформацією


Ми не передаємо вашу особисту інформацію компаніям, організаціям або особам без вашої згоди. Чесно кажучи, для більшості наших відвідувачів ми бачимо статистику Google Analytics. Нічого безпосередньо особистої ідентифікації.

Ваша інформація, включаючи особисту інформацію, може бути передана на комп'ютери, розташовані за межами вашої держави, провінції, країни або іншої урядової юрисдикції, і зберігатися на них, де закони про захист даних можуть відрізнятися від законів вашої юрисдикції.

Якщо ви перебуваєте за межами Сполучених Штатів та надаєте нам інформацію, зверніть увагу, що ми передаємо дані, включаючи особисту інформацію, до Сполучених Штатів і обробляємо їх там. Ваша згода на цю політику конфіденційності, за якою ви подаєте таку інформацію, є вашою згодою на цю передачу.

В основному це означає, що наші сервери знаходяться в США.

Деякі приклади обміну персональними даними

Top10Supps.com зробить всі необхідні кроки для того, щоб гарантувати, що Ваші дані обробляються надійно та відповідно до цієї Політики конфіденційності, і жодна передача Вашої Персональної інформації не відбудеться в організацію або країну, якщо не буде встановлено адекватного контролю, включаючи безпеки Ваших даних та іншої особистої інформації.

Бізнес-операція

Якщо Top10Supps.com бере участь у злитті, придбанні або продажу активів, ваша особиста інформація може бути передана. Ми надішлемо сповіщення, перш ніж ваші дані будуть передані і стануть предметом іншої політики конфіденційності.

Розкриття інформації для правоохоронних органів

За певних обставин Top10Supps.com може бути зобов'язаний розкривати Вашу особисту інформацію, якщо це вимагається законом або у відповідь на дійсні запити органів державної влади (наприклад, суд або державний орган).

Правові вимоги

Top10Supps.com може розкривати вашу особисту інформацію в думці, що такі дії необхідні для:

  • Здійснити юридичне зобов'язання
  • Для захисту та захисту прав або власності Top10Supps.com
  • Щоб запобігти або розслідувати можливі правопорушення у зв'язку з Службою
  • Для захисту особистої безпеки користувачів Служби або громадськості
  • Захистити від юридичної відповідальності

Варто зауважити, що наша мета полягає в тому, щоб зібрати якомога менше особистої інформації, оскільки природа служби не залежить від її наявності. Перевага нашого сервісу полягає в тому, що ви можете отримати його безкоштовно, без необхідності розкривати багато, якщо будь-яке з ваших PII.

Захист інформації


Безпека ваших даних важлива для нас, але пам'ятайте, що жодного способу передачі через Інтернет або методу електронного зберігання не гарантується безпека 100% у довгостроковій перспективі.

Хоча ми прагнемо використовувати комерційно прийнятні засоби для захисту Ваших Персональних Даних, ми не можемо гарантувати його абсолютну безпеку.

Що стосується нашого веб-сайту, ми вживаємо запобіжні заходи безпеки на сервері та інтерфейсі. Ми також використовуємо Sucuri Security. Їх друк довіри забезпечується через антивірусний продукт сайту Sucuri. Служба моніторингу, що працює, пропонує вам спокій, що веб-сайт не заражений. В основному вони встановлюють брандмауер для захисту сайту від таких атак:

  • Відмова в обслуговуванні (DoS)
  • Сценарії наскрізних сайтів (XSS)
  • Включення віддалених / локальних файлів (RFI / LFI)
  • SQL Injection (SQLi)
  • & інші вразливості програмного забезпечення.

Ми також платимо досить копійки для виділеного сервера з топ-хостинговою компанією для забезпечення безпеки та швидкості.

"Не відстежувати" сигнали

Наша Політика щодо Закону про захист онлайн (CalOPPA) в Каліфорнії.

Ми не підтримуємо Do Not Track ("DNT"). Не відстежувати - це переваги, які можна встановити у веб-переглядачі, щоб повідомити веб-сайти, які ви не хочете відстежувати. Можна ввімкнути або вимкнути функцію "Не відстежувати", перейшовши на сторінку "Налаштування" або "Налаштування" веб-переглядача.

Постачальники послуг третьої сторони


Ми можемо залучати компанії та фізичних осіб третіх осіб для сприяння нашій Службі.

Ці постачальники послуг, надають конкретну послугу від нашого імені, виконують послуги, пов'язані з обслуговуванням, або допомагають нам у аналізі використання нашої служби.

Ці треті сторони мають доступ до вашої особистої інформації лише для виконання цих завдань від нашого імені і зобов'язані не розголошувати або використовувати її для будь-яких інших цілей. Наприклад, AWeber зберігає вашу адресу електронної пошти та ім'я (якщо ви надавали).

аналітика

Ми можемо використовувати сторонніх постачальників послуг для контролю та аналізу використання нашої Служби.

Google Analytics

Google Analytics - це служба веб-аналітики, яку пропонує Google, який відслідковує та звітує про трафік веб-сайту. Google використовує зібрані дані для відстеження та контролю за використанням нашої Служби. Ці дані доступні для інших служб Google. Компанія Google може використовувати зібрані дані для контекстної реклами та персоналізації оголошень власної рекламної мережі.

Ви можете відмовитися від того, що Ви зробили свою діяльність у Службі доступною для Google Analytics, встановивши надбудову веб-переглядача Google Analytics для відмови від Google. Додаток перешкоджає JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js та dc.js) надавати інформацію про відвідування Google Analytics.

Щоб отримати додаткові відомості про практику конфіденційності Google, відвідайте веб-сторінку Конфиденциальності та умов Google. https://policies.google.com/privacy?hl=en

Посилання на інші сайти


Наша служба може містити посилання на інші сайти, які ми не керуємо.

Якщо ви натискаєте посилання третьої сторони, вас буде направлено на сайт третьої сторони. Ми настійно рекомендуємо переглянути політику конфіденційності кожного сайту, який ви відвідуєте. Ми не контролюємо і не несемо відповідальності за зміст, політику конфіденційності або практику будь-яких сайтів або послуг третіх сторін.

Рекламні партнери та філії

Деякі з наших рекламних партнерів можуть використовувати файли cookie та веб-маяки на нашому сайті.

Будь ласка, дивіться наш сторінка розкриття інформації повний список рекламних партнерів.

Кожен із цих рекламних партнерів має свою політику конфіденційності для свого сайту.

Ці рекламні сервери третіх сторін або рекламні мережі використовують технологію у відповідних рекламних оголошеннях і посиланнях, які відображаються на Top10supps.com і надсилаються безпосередньо до вашого веб-переглядача. Вони автоматично отримують вашу IP-адресу, коли це відбувається. Інші технології (наприклад, файли cookie, JavaScript або веб-маяки) також можуть використовуватися рекламними мережами нашого сайту для вимірювання ефективності їх рекламних кампаній та / або для персоналізації рекламного вмісту, який ви бачите на сайті.

top10supplments.com не має доступу або контролю над цими печиво, які використовуються в сторонніх рекламодавців.

Приватність дітей


Наша Служба не призначена для користувачів, які не досягли віку 18.

Ми не свідомо збираємо особистою інформацію від кого-небудь у віці 18. Якщо ви є батьком або опікуном, і ви знаєте, що ваша дитина надала нам особисті дані, будь ласка, зв'яжіться з нами. Якщо ми усвідомлюємо, що ми зібрали Особисті дані з дітей без підтвердження батьківської згоди, ми вживаємо заходів для видалення цієї інформації з наших серверів.

Про цю політику


Час від часу ми можемо оновити нашу політику конфіденційності.

Ми повідомимо вас про будь-які зміни, розмістивши на цій сторінці нову політику конфіденційності; ми не будемо скорочувати ваші риси в рамках цієї політики без вашого явного згоди.

Якщо зміни є помітними, ми повідомимо вас електронною поштою та / або помітним повідомленням про нашу службу до того, як зміна стане ефективною та оновить "дату набуття чинності" у верхній частині цієї політики конфіденційності.

Рекомендується періодично переглядати цю Політика конфіденційності для будь-яких змін. Зміни до цієї Політики конфіденційності є ефективними, коли вони опубліковані на цій сторінці.

Зв'язатися

Якщо у вас виникли питання щодо цієї Політики конфіденційності, зв'яжіться з нами:


Дякуємо Вам за вашу читацьку аудиторію та довіру!

Scroll To Top